Despre noi

Hanga Décor SRL a fost înființată în 2016, este o „asociație familială”. S-a născut din dorința  noastră de a face ceva diferit, ceva al nostru. Având 4 copii mici și de vârste apropiate nu ne  permiteam să mergem la munca amândoi. Cum soțul are deja loc de muncă, căutam ceva de care  sa mă ocup de acasă.

Am tăiat primele forme din polistien in 2012, cu un mic aparat făcut de soțul meu. Ne-au plăcut tare mult, și și copiilor le-a făcut mare plăcere să le vopsească.

Am avansat in timp, cu un aparat performant de tăiat polistiren, cu care putem realiza un tiraj mai mare.

Primele forme le făceam pentru prieteni, pentru copii noștri, pentru grădinița unde mergeau copii noștrii. Văzând cu ce bucurie si entuziasm lucrează copii cu formele noastre, cum ușurăm munca educatoarelor cu aceste forme, ne-am gandit să ne extindem, sa înființăm o societate, un web shop, făcând formele din polistiren mai accesibile tuturor.

Nu suntem primii, care fac acest lucru, dar avem cea mai largă gamă de forme din polistiren in momentul actual.

Ne-am propus sa venim cu forme,  oferte noi pentru diferitele activități pe care să le puteți face in instituții de învățământ, sau la orice activitate cu copii (tabere, zile de naștere), de aceea asteptăm cu drag orice sugestie, idee, cu care va putem face activitațile mai interesante, mai memorabile.

Nu ezitați să ne contactați în cazul în care nu regăsiți forma dorită în oferta noastră, realizăm forme și pe baza ideilor Dvs!

Lângă tăierea diferitelor forme din polistiren, avem și un alt domeniu de activitate, acela de a realiza diferite decorațiuni pentru casă sau evenimente (nuntă, botez, zi de naștere, photo shooting), nume decorative pentru copii. Credem că este un mod foarte ingenios de a vă personaliza spatiul de locuit sau evenimentul. De asemenea poate fi un cadou special, personalizat, realizându-se dupa o consultare detaliată. Dorim să ne dezvoltam si pe acest plan, pentru a vă putea oferi o gamă largă de produse,  idei în care să vă regasiți.

O varietate mare din aceste litere de unde vă puteți inspira, găsiți pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/hangadecor/.

Pentru realizarea proiectelor noastre ne bucurăm oricând să primim criticile dumneavoastră constructive. 

Cu drag,

echipa Hanga Decor.